SCBP vs Tkyd albumelemzés

2012.09.22. 20:00 InterjúMajom

 

Már megszokhattuk a ScarCity Budapest bandájától,hogy igyekeznek péntek 13.-ra megjelentetni az új cuccokat.Most sem volt ez másképp.2012 július 13.-án látott napvilágot az SCBP vs Tkyd lemezt.Gyakorlatilag ez azt takarja,hogy Tkyd Aza bítekre reppel végig a lemezen.Tehát nincsen vendég bítméker,vendég MC-kből viszont annál több van.Tiszteletét teszi a lemezen San,Phat,PKO,a Killakikitt,Norba,a DSP,a TheShowCrew valamint DJ 50 is szkreccselget a lemezen.A borító az SCBP kiadványok cover-felelősének,Grindesign-nak a keze munkája és igazán alvilági hangulatot áraszt.Igazán el lett találva a borító és kifejezi a tartalmat is.
Aki ismeri Tkyd-et,az tudja,hogy őt nem lehet nem szeretni.Őszinte,szókimondó,társadalomkritikus szövegeivel teljesen egyedi stílust teremtett a magyar Hip-Hop-ban.Ő a lírikus hip-hop legnagyobb hazai képviselője,véleményme szerint.Ezen a lemezen is hozza a megszokott formáját.Olyan lemez lett ez,amit végig lehet hallgatni skippelés nélkül.Hála Istennek,a bítek sem sikerültek gyengére,Aza zenéi nagyon illenek Tkyd flowjához.A közreműködők sem alacsonyodnak le.A San-el közös Babylon vagy a Killakikitt fítek (Elveszett lelkek,Ez nem a te világod) emelkednek ki leginkább a sorból,de a PKO-val közös "Ez hazavág" c. trekk vagy a "Miért vagy kiélt is zseniális lett.Véleményem szerint nincs hibafoltja a lemeznek.Annyira nagyszerű lett,hogy az már pofátlanság.Minden a helyén van,nincs egy hibás hang,bít vagy szövegfoszlány.Hiába keresünk hibát,azt nem ezen a lemezen találunk.
A lemez még mindig rendelhető a Hanyag Eleganciából,aki pedig rá szeretne fülelni,az YouTube-on megteheti.Az SCBP vs Tkyd album nálam egy tízes skálán gondolkodás nélkül megkapja a 10 pontot.És mi lesz a jövőben?Az SCBP háza táján hamarosan megjelenik Tirpa második szólóalbuma ugyanúgy Aza bítekre.Tkyd háza táján egyelőre nem tudni.Mindenesetre remélem,hogy a Tkyd-Aza kombó még feltűnik valahogy a közeljövőben,mert ez a lemez megéri az árát!     

 ScarCity Budapest Facebook 

Killakikitt Facebook 

Tkyd Facebook  

Bloose Broavaz Facebook 

Grindesign Facebook 

Mindent a magyar Hip Hop-ért Facebook

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarhiphopert.blog.hu/api/trackback/id/tr444796175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása